TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Marjaana Niskanen (y-tunnus 2838979-1) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta www.marjaananiskanen.fi ostoskorin kautta.

Lähetämme tilauksestasi sähköpostitse vahvistuksen, josta näet tilauksen hinnan, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli tilausvahvistus jää saamatta, ole meihin yhteydessä. Tilaamalla verkkokaupasta sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihimme, joihin tulee tutustua ennen kulloistakin tilausta. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi meille. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista ja toimii tuotteiden sekä palveluiden markkinoijana ja toimittajana asiakkaalle.

Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista.

Toimitus ja toimituskulut

Kiinteät toimituskulut (sisältäen posti- ja pakkauskulut) Suomeen:

Kirjeposti 2,50  € (lasinalustat, leipälaudat, pienet tarjottimet & kattauslaudat, keittiöpyyhkeet)
Postipaketti 4,90 € (isot kattauslaudat, tarjottimet)
Nouto pajalta 0 € (Pitkäkatu 25, Jyväskylä)

Yli 100 € tilauksissa toimitus on ilmainen. Valitessasi toimitustavaksi noudon, ole sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä tarkemman noutoajankohdan sopimiseksi. Postitamme tilaukset pääsääntöisesti viiden arkipäivän sisällä tilauksesta, poikkeusajoista ilmoitetaan erikseen. Mikäli haluat tehdä tilauksen muualle Eurooppaan, ole yhteydessä sähköpostitse.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksen mukaan tulee liittää palautuksen syy, nimesi, osoitteesi, puhelin- ja pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta allekirjoituksellasi. Asiakas maksaa palautuksesta koituvat postikulut. Kun palautus on vastaanotettu, tarkistettu ja hyväksytty, tilaussumma palautetaan kokonaisuudessaan tilillesi. Mikäli palautus koskee vain osaa kokonaistilausta, ei toimituskuluja palauteta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun olla virheestä välittömästi yhteydessä sähköpostitse marjaana@marjaananiskanen.fi tai puhelimitse 0500 211 116. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Viallisen tai virheellisen tuotteet palautuksesta aiheutuvat postikulut korvataan asiakkaalle. Mikäli paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.